Άγνωστος αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώνεται μετά από σύγκρουση με τρέιλερ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άγνωστος άνδρας αναβάτης μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε νεκρός στο σημείο, αφού έπεσε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο τρέιλερ φορτηγό στη Ρασάντα νωρίς σήμερα το πρωί (22 Σεπτεμβρίου).

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα περίπου στις 2:00 π.μ. στον δρόμο παράκαμψης κοντά σε ένα βενζινάδικο στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα σταθμευμένο τρέιλερ στην άκρη του δρόμου. Το μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά βρέθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο, αλλά δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτότητας. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket για ταυτοποίηση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τα αίτια του ατυχήματος και να εντοπίσει τον επιβάτη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.