Οι τιμές των λαχανικών του Πουκέτ αυξάνονται πριν από το φεστιβάλ για χορτοφάγους

Πουκέτ -

Οι τιμές των λαχανικών στο Πουκέτ αυξάνονται σταδιακά πριν ξεκινήσει το χορτοφαγικό φεστιβάλ.

Σήμερα το πρωί (22 Σεπτεμβρίουnd) οι δημοσιογράφοι του Phuket Express επισκέφτηκαν τη Public Market 2 (Kaset Market) που είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στην πόλη του Πουκέτ.

Οι τιμές πολλών ειδών λαχανικών έχουν αυξηθεί κατά μέσο όρο από πέντε σε είκοσι μπατ ανά κιλό, ενώ οι τιμές άλλων φυτικών συστατικών έχουν επίσης αυξηθεί. Οι πωλητές λαχανικών, ωστόσο, δήλωσαν ότι οι αυξανόμενες τιμές δεν είχαν σκοπό να εξοντώσουν τον καταναλωτή, αλλά οφείλονταν σε διάφορους παράγοντες.

Ένας από τους πωλητές λαχανικών, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά του, είπε στο Phuket Express ότι οι τιμές των λαχανικών έχουν αυξηθεί επειδή πολλές φυτείες λαχανικών στο cented της Ταϊλάνδης πλημμύρισαν και πολλές περιοχές υπέφεραν από πολλές βροχές πριν από το φεστιβάλ για χορτοφάγους.

Ωστόσο, πριν και κατά τη διάρκεια του χορτοφαγικού φεστιβάλ στο Πουκέτ, οι τιμές των λαχανικών αυξάνονται κανονικά όπως κάθε χρόνο, καθώς η υψηλή ζήτηση συμπίπτει με λιγότερες προμήθειες.

Ανακοινώθηκε επίσημα το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.