Το Πουκέτ θα παράγει 3.4 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του χορτοφαγικού φεστιβάλ, λέει η Τουριστική Αρχή του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το τμήμα TAT Phuket αναμένει να υποδεχθεί 200,000 τουρίστες που θα αποφέρουν 3.4 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του χορτοφαγικού φεστιβάλ.

Ανακοινώθηκε επίσημα το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

Η διευθύντρια της Αρχής Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) κα Nantasiri Ronnasiri είπε στο Phuket Express, «Περιμένουμε περίπου 100,000 Ταϊλανδούς τουρίστες και 80,000 ξένους τουρίστες που θα επισκεφθούν το Πουκέτ κατά τη διάρκεια αυτού του επερχόμενου χορτοφαγικού φεστιβάλ. Ο μέσος αριθμός είναι 200,000 τουρίστες».

«Θα πραγματοποιηθούν 900 πτήσεις εσωτερικού και 500 διεθνείς πτήσεις που φτάνουν στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών του φεστιβάλ. Αυτό θα δημιουργήσει περίπου 3.4 δισεκατομμύρια μπατ». κατέληξε η Ναντασίρη.

Η εκτίμηση περιλαμβάνει το ξενοδοχείο, τη μεταφορά, τα ταξίδια και όλα τα άλλα έξοδα για το νησί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, σύμφωνα με το ΤΑΤ. Φέτος θα είναι το πρώτο πλήρες χορτοφαγικό φεστιβάλ χωρίς κλείσιμο συνόρων ή σημαντικούς περιορισμούς Covid19 από το 2019 λόγω της πανδημίας.

Ως αποτέλεσμα, δραστηριότητες που ακυρώθηκαν ή μειώθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, όπως παρελάσεις, χοροί στο δρόμο, φεστιβάλ φαγητού ανοιχτά στο κοινό, τελετές και εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας και άλλα θα επέστρεφαν και οι αρχές ήλπιζαν ότι θα έφερναν μεγάλα πλήθη τουριστών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.