Ψαράδες διασώθηκαν αφού το σκάφος τους πάλεψε με τα κύματα κοντά στο νησί Σαμούι

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Samui, Surat Thani -

Δύο ψαράδες διασώθηκαν αφού το σκάφος τους χτυπήθηκε από πολλά μεγάλα κύματα κοντά στο νησί Samui.

Δύο ψαράδες αγνοήθηκαν τη νύχτα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κοντά στην παραλία Baan Tai στην περιοχή Koh Samui.

Αξιωματούχοι και ντόπιοι ψαράδες ξεκίνησαν την έρευνα για περίπου μία ώρα πριν οι δύο ψαράδες που είναι ο κ. Aran Eakjcheewa, 70 ετών, και ο κ. Manoo Sripaew, 50, βρεθούν ζωντανοί και επιπλέουν στη θάλασσα. Ήταν ασφαλείς αλλά αδύναμοι. Μεταφέρθηκαν και οι δύο πίσω στη στεριά.

Ο κ. Aran είπε στο Phuket Express, «Υπήρχε δυνατός άνεμος και κύματα ενώ πηγαίναμε πίσω στην ακτή. Το ψαροκάικο μας έδινε μάχη με τα κύματα 500 μέτρα από την ακτή. Το σκάφος ανατράπηκε ενώ περιμέναμε βοήθεια και μετά επιπλεύσαμε στη θάλασσα, και οι δύο είμαστε δυνατοί κολυμβητές παρά την ηλικία μας. Οι φίλοι μας ψαράδες που συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαμε επιστρέψει στην ώρα μας επέστρεψαν στην περιοχή που μας είδαν τελευταία φορά πριν μας βρουν».

Ο Aran και ο Manoo ήταν πολύ ευγνώμονες για τη διάσωσή τους, αλλά και οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι θα επέστρεφαν στη θάλασσα για να ζήσουν αμέσως μόλις συνέλθουν, δηλώνοντας ότι το περιστατικό δεν τους τρόμαξε οριστικά από το ψάρεμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.