ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο οδηγοί μίνι βαν παραδόθηκαν στην αστυνομία αφού έγινε viral στο Πουκέτ το βίντεο με τους καβγάδες για συμβουλές

Πουκέτ -

Δύο οδηγοί μίνι βαν παρουσιάστηκαν στην αστυνομία αφού φέρονται να επιτέθηκαν σε άλλους οδηγούς μπροστά από ένα διάσημο κατάστημα με σουβενίρ στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα βίντεο με οδηγούς μίνι βαν να τσακώνονται ενώ ξένοι τουρίστες τους παρακολουθούσαν σε ένα διάσημο κατάστημα με σουβενίρ στο Πουκέτ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες (20 Σεπτεμβρίουth).

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express, «Ένας από τους οδηγούς, ο κ. Chanon, τραυματίστηκε από τραύμα στο κεφάλι του. Είπε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τους άλλους οδηγούς μίνι βαν».

«Οι οδηγοί που συμμετείχαν στον καυγά ήταν απογοητευμένοι για το ότι έλαβαν συμβουλές (προμήθεια) από το να πήγαιναν πελάτες στο κατάστημα με σουβενίρ, αλλά κάποιος άλλος φέρεται να είχε πηδήξει στην ουρά για να λάβει χρήματα από το κατάστημα». Ο υποστράτηγος Sermphan εξήγησε.

«Οι δύο βασικοί ύποπτοι οδηγοί είναι ο κ. Nattaphon και ο κύριος Piya (τα πλήρη ονόματα δεν γνωστοποιούνται) που έφυγαν με ταχύτητα μετά το συμβάν. Ωστόσο, αργότερα παρουσιάστηκαν στην αστυνομία Thalang. Χρησιμοποίησαν ένα μικρό τσεκούρι για να επιτεθούν στον κ. Chanon. Είπαν ότι ο κ. Chanon κοίταξε το πρόσωπό τους λάθος, κάτι που ήταν μια πρόκληση για να πολεμήσεις μετά τη σύγκρουση για φιλοδωρήματα.» πρόσθεσε ο Υποστράτηγος.

Η αστυνομία και οι αξιωματικοί του Γραφείου Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ συνεχίζουν την έρευνά τους για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.