Η επιτροπή του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης ενέκρινε παράταση 45 ημερών της απαλλαγής από τη θεώρηση και 30 ημερών της θεώρησης κατά την άφιξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

Η υπουργική επιτροπή ενέκρινε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου την παράταση της περιόδου απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τους ξένους τουρίστες από 30 ημέρες σε 45 ημέρες από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023.

Η Visa on Arrival (VOA) θα επεκταθεί επίσης από το πολύ 15 ημέρες σε 30 ημέρες, όπως προτάθηκε από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και η αρχική έγκριση από το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) τον Αύγουστο.

Η προσωρινή παράταση, αρχής γενομένης από την 1η Οκτωβρίου, εφαρμόζεται για την προσέλκυση περισσότερων διεθνών τουριστών που αναμένονται κατά την υψηλή περίοδο, ιδίως από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και για την τόνωση της τουριστικής βιομηχανίας μετά την οικονομική δυσπραγία του Covid-19.

Η κυβέρνηση αναμένει επίσης ότι η παράταση θα συμβάλει επίσης στην τόνωση ενός αριθμού τουριστών τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων μέχρι το τέλος του 2022, όπως έχει προγραμματιστεί από την Αρχή Τουρισμού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.