Ανακοινώθηκε επίσημα το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ανακοινώθηκε επίσημα το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

Η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες (20 Σεπτεμβρίουth) στο Ιερό Jui Tui στην πόλη του Πουκέτ, ηγήθηκε ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew.

Το χορτοφαγικό φεστιβάλ είναι επίσης γνωστό ως «Jia Chai». Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από την 1st στο 9th νύχτα του φεγγαριού που αυξάνεται στο κινεζικό ημερολόγιο.

Το φεστιβάλ χορτοφαγίας τεκμηριώνεται από το υπουργείο Πολιτισμού ως Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά το 2018 στην κατηγορία Κοινωνική Πράξη, Τελετουργία, Παράδοση και Φεστιβάλ.

Φέτος ο ναός Jui Tui θα γιορτάσει την 111η επέτειο του «Peng Yong San Jui Tui Tao Boh Geng» στις 26 Σεπτεμβρίουth. Η τελετή «Ew Gang» ή η παρέλαση αγάλματος του Βούδα θα πραγματοποιηθεί γύρω από το χωριό από τις 7:00 μ.μ.

Πρόσθετη πηγή: ΤΑΤ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.