ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος που εισέβαλε σε σχολεία στο Phang Nga παραδόθηκε

Phang Nga-

Ένας από τους πολλούς υπόπτους που εισέβαλαν σε πολλά σχολεία στο Phang Nga παραδόθηκε ενώ οι άλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε φυγή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία στο Phang Nga αναζητά υπόπτους που εισέβαλαν σε πολλά σχολεία στην περιοχή Takua Thung.

Η αστυνομία Takua Pa αναφέρει ότι ένας από τους υπόπτους, που ονομάστηκε μόνο με το όνομα του κ. Sarayut, παραδόθηκε μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για αυτόν.

Η αστυνομία βρήκε πολλά κλεμμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων tablet και φορητών υπολογιστών στο σπίτι του στην περιοχή Khok Kloi, Phang Nga. Ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι οι φίλοι του εξακολουθούν να διαφεύγουν τους οποίους κατονόμασε μόνο ως κ. Seehanart, κ. Sutthiboon και κ. Surasak. Έσπασαν σε πέντε σχολεία συνολικά σύμφωνα με τον Sarayut. Ορισμένα κλεμμένα αντικείμενα πωλήθηκαν σε καταστήματα μεταχειρισμένων και μέσω διαδικτύου.

Η αστυνομία αναζητά τους άλλους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.