Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με μίνι βαν στο Καρόν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pen Pak Pen Siang

Karon -

Ένας Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας κηρύχθηκε αργότερα νεκρός αφού συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του σε μίνι βαν στο Καρόν.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (20 Σεπτεμβρίουth) στον δρόμο Karon – Patong στο Karon.

Οι ομάδες πρώτης αντίδρασης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι και ένα κατεστραμμένο μίνι βαν στον δρόμο Καρών σε στροφή. Σε κοντινή απόσταση, οι ομάδες βρήκαν έναν Ρώσο που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα να βρίσκεται στο δρόμο. Είχε έντονη αιμορραγία από το κεφάλι του και ήταν αναίσθητος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το όνομα και η ηλικία του Ρώσου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο στην στροφή πριν προσκρούσει στο μίνι βαν. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Οι επιβαίνοντες και ο οδηγός του μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν, αν και δεν αναγνωρίστηκαν και αρνήθηκαν να μιλήσουν στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.