Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεωρούν τους χώρους διασκέδασης στο Chalong και στο Rawai για να βεβαιωθούν ότι τηρούν τους κανόνες

Μουάνγκ Πουκέτ –

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στο Chalong και στο Rawai για να βεβαιωθούν ότι έχουν ακολουθήσει τους κανόνες και τους κανονισμούς των χώρων διασκέδασης.

Μια ομάδα αξιωματούχων από το Γραφείο της Περιφέρειας του Πουκέτ με επικεφαλής τον Διοικητικό Διευθυντή του Mueang Phuket κ. Danai Jaikang επιθεώρησε πολλούς χώρους διασκέδασης στις υποπεριοχές Chalong και Rawai.

Ο κ. Danai είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση ήταν για να διασφαλιστεί ότι οι χώροι διασκέδασης έχουν ακολουθήσει τους κανόνες των χώρων διασκέδασης, όπως οι νόμιμοι ώρες κλεισίματος, η απαγόρευση πελατών κάτω των είκοσι ετών και οι νόμιμες ώρες πώλησης αλκοόλ. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακολουθήσει μετρήσεις δημόσιας υγείας και άλλους κανόνες χώρων ψυχαγωγίας».

Το TPN σημειώνει ότι οι επιθεωρήσεις σε χώρους διασκέδασης έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, τόσο για λόγους πυρασφάλειας μετά από μια τραγική πυρκαγιά σε κλαμπ στο Sattahip, Chonburi που στοίχισε 23 ζωές και για παράπονα για θόρυβο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.