Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ληστεία καταστήματος, συνελήφθησαν κλέφτες σκαφών και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που λήστεψε ένα ψιλικατζίδικο στο Wichit δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες. Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο και διαπίστωσε ότι το σπίτι του υπόπτου απέχει 400 μέτρα από το ψιλικατζίδικο.

Ένας ύποπτος που λήστεψε δύο ξενώνες στο Wichit μέσα σε τρεις ώρες συνελήφθη μέσα σε 16 ώρες.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Nikhom, 31 ετών. Συνελήφθη στο σπίτι των συγγενών του. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

2. Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού έκλεψε κινητά τηλέφωνα που είχαν αφεθεί σε μοτοσικλέτες τουλάχιστον πέντε φορές στο Wichit.

Ο ύποπτος παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε κινητά τηλέφωνα που ήταν τοποθετημένα σε αποθηκευτικούς χώρους μπροστά από διάφορα μηχανάκια όταν ο ιδιοκτήτης πήγαινε να αγοράσει φαγητό ή να κάνει μια γρήγορη αποστολή.

3. Οι αξιωματούχοι αναζητούν έναν καλλιτέχνη γκράφιτι που ψέκασε χρώματα σε μεγάλους βράχους στο νησί Racha Yai.

Το γκράφιτι είχε μήκος περίπου 320 εκατοστά και πλάτος 185 εκατοστά. Οι υπάλληλοι καθάρισαν τα γκράφιτι στον βράχο.

4. Ένας ξένος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη από την κάμερα την ώρα που έκανε τροχοφόρα σε κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ.

Μια ομάδα ξένων αναβατών μοτοσυκλετών οδηγούσε στον δρόμο Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket. Ένας από αυτούς συνελήφθη από την κάμερα την ώρα που έκανε ρόδες.

5. Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε ένα ένοπλο ζευγάρι που φέρεται να έκλεβε από βάρκες σε προβλήτα στο Πουκέτ.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετώπιζαν κατηγορίες για εισβολή σε προβλήτα τη νύχτα, κλοπή σκαφών, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.