Το ετήσιο χορτοφαγικό φεστιβάλ Phang Nga ξεκινά αυτόν τον μήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mae Ma Jor Po Shrine

Phang Nga -

Το ετήσιο χορτοφαγικό φεστιβάλ στο Phang Nga θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα για εννέα ημέρες.

Το προσωπικό καθαρίζει πολλά κινεζικά ιερά στην πόλη Phang Nga για να προετοιμαστούν για το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας Phang Nga που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

Ωστόσο, μια τελετή που είναι το σύμβολο της έναρξης του φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 5:00 στις 25 Σεπτεμβρίου.th. Δωρεάν χορτοφαγικά τρόφιμα θα μαγειρεύονται σε ιερά για τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ εννέα ημερών.

Εν τω μεταξύ Το ετήσιο φεστιβάλ για χορτοφάγους στο Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th πολύ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.