Σουηδός πεζός σκοτώνεται όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τον δρόμο στο Phang Nga

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khao Lak Rescue

Phang Nga -

Ένας Σουηδός πεζός έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε δρόμο στο Phang Nga.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 10:00 χθες το βράδυ (18 Σεπτεμβρίουth) στην οδό Phet Kasem στην υποπεριφέρεια Kuek Kak, στην περιοχή Takua Pa.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το αυτοκίνητο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στο δρόμο. Ο μη τραυματισμένος οδηγός σεντάν, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Παραμέτ, 26 ετών, περίμενε στο σημείο για την επιβολή του νόμου και το προσωπικό διάσωσης και περιγράφηκε ως αρχικά συνεργάσιμος με την αστυνομία.

Σε κοντινή απόσταση, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν τον τραυματία, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Σουηδός υπήκοος. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο. (Το Phuket Express κρατά το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.

Πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που εξετάστηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου φάνηκε να δείχνουν ότι ο Σουηδός διέσχιζε το δρόμο όταν ο Paramet, οδηγώντας ένα λευκό σεντάν, έπεσε πάνω του.

Η αστυνομία του Κάο Λακ είπε ότι ο οδηγός, Paramet, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε θάνατο. Ο Paramet τέθηκε υπό κράτηση στο σημείο του ατυχήματος, αλλά δεν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για να συζητήσει την ερμηνεία του για τα γεγονότα και το τι είχε συμβεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.