Η ναυτική αστυνομία συλλαμβάνει ένοπλο ζευγάρι που φέρεται να έκλεβε από βάρκες στην προβλήτα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε ένα ένοπλο ζευγάρι που φέρεται να έκλεβε από βάρκες σε προβλήτα στο Πουκέτ.

Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express το βράδυ της Παρασκευής (16 Σεπτεμβρίουth) ότι συνέλαβαν έναν άνδρα και μια γυναίκα σε μια προβλήτα στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ωστόσο, η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα ή άλλες πληροφορίες για το ζευγάρι. Ένας από τους δύο ήταν οπλισμένος.

Η σύλληψη έγινε αφότου η ναυτική αστυνομία έλαβε αναφορές από χειριστές σκαφών κοντά στο κανάλι Tha Jeen ότι είχαν κλαπεί αντικείμενα στα σκάφη τους. Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ συνέχισε την έρευνά της για τη σύλληψη των δύο υπόπτων.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετώπιζαν κατηγορίες για εισβολή σε προβλήτα τη νύχτα, κλοπή σκαφών, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.