Συνελήφθη 42χρονος με περισσότερα από 2,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 42χρονος συνελήφθη με περισσότερα από 2,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ.

Μια ομάδα από την επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αυτή την εβδομάδα συνέλαβε τον Kietnarong 'Kiet' Thongsombat, 42 ετών. Συνελήφθη σε ένα σπίτι στην πόλη του Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν 2,016 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης. Η έκκλησή του και οι δηλώσεις του σχετικά με τους ισχυρισμούς δεν έγιναν αμέσως σαφείς και ο Kiet δεν μίλησε στον Τύπο.

Εν τω μεταξύ, δύο άνδρες συνελήφθησαν με περισσότερα από 3,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.