Η εκδήλωση Sea, Sand, Sun, and Music in the Garden στο Karon βρίσκεται σε εξέλιξη

Karon -

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17 Σεπτεμβρίου) έως αύριο (18 Σεπτεμβρίου).th) στο δημόσιο πάρκο Nong Harn στο Karon.

Μουσικές εκπομπές από Ταϊλανδούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες και ένα σόου από τοπικά συγκροτήματα είναι παρόντες στην εκδήλωση. Πωλούνται φρέσκα θαλασσινά, τοπικά τρόφιμα και χειροποίητα προϊόντα.

Ο Δήμος Καρών καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.