Αδέσποτα σκυλιά πιάστηκαν αφού κυνηγούσαν τουρίστες και κατοίκους στο Πουκέτ

Rassada, Πουκέτ –

Αδέσποτα σκυλιά πιάστηκαν αφού κυνήγησαν τουρίστες και κατοίκους κοντά σε δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους ότι εξαγριωμένα αδέσποτα σκυλιά κυνηγούσαν τουρίστες και κατοίκους κοντά στο δημόσιο πάρκο Toh Sae Hill στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ επικοινώνησε με το γραφείο του Phuket Live Stock Office. Αυτή την εβδομάδα τρία εξαγριωμένα αδέσποτα σκυλιά πιάστηκαν με τη χρήση αναισθητικών πυροβολισμών. Μεταφέρθηκαν στο Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων στο Δασικό Πάρκο Bang Khanun στο Thalang.

Τα σκυλιά δεν τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον δήμο του Πουκέτ.

Τα αδέσποτα σκυλιά στην Ταϊλάνδη ήταν συχνά ένα πολικό θέμα με πολλές παθιασμένες απόψεις και απόψεις, σημειώνει το TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.