Η πόλη του Πουκέτ συνεχίζει να μάχεται ενάντια στις ασθένειες των κουνουπιών όπως ο δάγγειος πυρετός

Πουκέτ -

Η πόλη του Πουκέτ συνεχίζει να αντεπιτίθεται ενάντια στις ασθένειες που μεταφέρονται από τα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου του δάγκειου πυρετού.

Αυτή την εβδομάδα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου της Πουκέτ ξεκίνησε την εκστρατεία της για τον περιορισμό της εξάπλωσης του δάγγειου πυρετού στην υποπεριφέρεια Talad Yai.

Η ομίχλη για την πρόληψη της αναπαραγωγής κουνουπιών που φέρουν ασθένειες έχει διεξαχθεί σε όλη την πόλη του Πουκέτ. Εκτεταμένη ομίχλη σημειώθηκε σε οικιστικά συγκροτήματα και κοινότητες της περιοχής.

Οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας της πόλης του Πουκέτ έχουν προειδοποιήσει το κοινό να απομακρύνει τις στάσιμες πηγές νερού και να ψεκάζει τακτικά για τα κουνούπια στις ιδιωτικές του κατοικίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.