Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διασώζει αλλοδαπούς μετά από βλάβη του γιοτ στο Κράμπι

Κράμπι –

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέσωσε αρκετούς αλλοδαπούς μετά την βλάβη του γιοτ τους στη μέση της θάλασσας στο Κράμπι.

Χθες, (15 Σεπτεμβρίου), το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης στο Krabi ειδοποιήθηκε για το σπασμένο γιοτ κοντά στο νησί Lan Ta Noi δέκα μέτρα μακριά από την ακτή.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βγήκε για να αναζητήσει το γιοτ και χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να βρει το σκάφος από την τοποθεσία που έστειλε. Πολλοί αλλοδαποί βρέθηκαν στο γιοτ περιμένοντας βοήθεια. Ζητήθηκε από τοπικά αλιευτικά σκάφη να τραβήξουν το γιοτ πίσω στην ακτή.

Οι αλλοδαποί αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματά τους ή τις εθνικότητες τους στον Τύπο και δεν ήταν αμέσως ξεκάθαρο τι είχε πάει στραβά στο γιοτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.