Ο Πατόνγκ προειδοποιεί ότι δεν επιτρέπονται τα πυροτεχνήματα και τα πλωτά φανάρια

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Ο Δήμος Πατόνγκ χθες (14 Σεπτεμβρίου) ανακοίνωσε ότι «Οποιοδήποτε είδος πυροτεχνημάτων ή πλωτών φαναριών ΔΕΝ επιτρέπονται σε καμία περιοχή της Πατόνγκ».

«Οποιαδήποτε παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και τριών ετών ή πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και τα δύο».

Το Phuket Express σημειώνει ότι δεν είναι απολύτως σαφές τι οδήγησε στην προειδοποίηση, αλλά ο κανόνας ισχύει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.