Αξιωματούχοι κυνηγούν τον καλλιτέχνη γκράφιτι που ψέκασε βράχο στο νησί Ράτσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι αναζητούν έναν καλλιτέχνη γκράφιτι που ψέκασε χρώματα σε μεγάλους βράχους στο νησί Racha Yai.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) ενημερώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook για τα γκράφιτι αυτή την εβδομάδα. Πήγαν στο νησί Racha Yai στο Lah Bay.

Το γκράφιτι είχε μήκος περίπου 320 εκατοστά και πλάτος 185 εκατοστά. Οι υπάλληλοι καθάρισαν τα γκράφιτι στον βράχο. Οι ντόπιοι κοντά δεν έχουν ιδέα ποιος ψέκασε τα γκράφιτι. Ωστόσο, οι υπάλληλοι κυνηγούν τον καλλιτέχνη γκράφιτι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.