Μαϊμού που ενοχλεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στο Chalong

Chaong -

Ένας πίθηκος ενοχλεί τους επισκέπτες σε μια περιοχή ξενοδοχείου στο Chalong, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες και το προσωπικό να έχουν βαρεθεί με την επιχείρηση μαϊμού.

Ο διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chuahom, ενημερώθηκε από έναν διευθυντή ξενοδοχείου στην υποπεριφέρεια Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket, σχετικά με τον ενοχλητικό πίθηκο.

Ο Pongchart έφτασε στο ξενοδοχείο για να βρει τον πίθηκο στην οροφή του χώρου, αυτός και το προσωπικό του έβαλαν μια παγίδα για να πιάσουν τον πίθηκο, αλλά απέτυχαν. Ωστόσο, ο κ. Pongchart συμβουλεύει τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου να μην ταΐζουν τη μαϊμού ή άλλα άγρια ​​ζώα.

Τα ξενοδοχεία θα πρέπει επίσης να απαλλαγούν από σκουπίδια ή καλυμμένους κάδους για να απαλλαγούν από τις μυρωδιές των τροφίμων. Με αυτόν τον τρόπο, κάποιος μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει κανείς τους πιθήκους μακριά από την περιοχή και να περιορίσει τη μαϊμούδησή τους τριγύρω.

Από την ώρα του τύπου, ο ύπουλος πίθηκος παρέμενε ελεύθερος. Ο Πόνγκτσαρτ και η ομάδα του απέκρυψαν το όνομα του ξενοδοχείου, καθώς ανησυχούσαν ότι οι άνθρωποι θα συρρέουν για να δουν τον πίθηκο ή ακόμα και να τον ταΐσουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.