Αρκετοί φαλαινοκαρχαρίες είδαν στο νησί Phangan

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR onene

Surat Thani -

Μερικοί φαλαινοκαρχαρίες εθεάθησαν στο νησί Phangan στο Surat Thani, ενθουσιάζοντας τους περιβαλλοντολόγους.

Ο κ. Sittiroj Kaewnongsameta, αντιπρόεδρος του Phangan Sea Guardian Association είπε στο Phuket Express, «Αυτή την εβδομάδα ενώ βουτήξαμε κάτω από τη θάλασσα, βρήκαμε δύο φαλαινοκαρχαρίες. Το ένα είχε μήκος τέσσερα μέτρα και το άλλο έξι μέτρα».

«Αυτό δείχνει ότι η θάλασσα έχει άφθονους θαλάσσιους πόρους. Το Phangan Island όχι μόνο έχει το διάσημο πάρτι της πανσελήνου, αλλά έχει και όμορφο υποβρύχιο τοπίο.»

Το TPN σημείωσε ότι οι φαλαινοκαρχαρίες είναι προστατευόμενο θαλάσσιο ζώο καθώς κινδυνεύει με εξαφάνιση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.