Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης θα αποφασίσει σχετικά με τη διαμάχη για τη θητεία του Πράιουτ για να περιορίσει τη διαμάχη στις 30 Σεπτεμβρίου

Μπανγκόκ -

Το Συνταγματικό Δικαστήριο την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, όρισε ημερομηνία για την ετυμηγορία του σχετικά με το όριο οκταετούς υπουργικής θητείας του στρατηγού Prayut Chan-O'Cha στις 30 Σεπτεμβρίου στις 3:00 μ.μ.

Μετά τη λήψη πρόσθετων εγγράφων ως που απαιτήθηκε κατά την πρώτη εξέταση, η Επιτροπή του Δικαστή του Συνταγματικού Δικαστηρίου δήλωσε σήμερα το απόγευμα ότι το όριο θητείας του στρατηγού Prayut θεωρήθηκε νομικό ζήτημα και διαμάχη και πλέον υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τη διεξαγωγή της ετυμηγορίας.

Ως εκ τούτου, η ανακριτική διαδικασία ολοκληρώνεται βάσει του Συνταγματικού Δικαστηρίου ΒΕ 2561 και το Συνταγματικό Δικαστήριο θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση για διαβούλευση, ψηφοφορία και ανάγνωση της ετυμηγορίας και στα δύο μέρη την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, στις 3:00 μ.μ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/