ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ύποπτος ότι λήστεψε το ψιλικατζίδικο στο Wichit ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε τρεις ώρες

Wichit -

Ένας ύποπτος που λήστεψε δύο ξενώνες στο Wichit μέσα σε τρεις ώρες συνελήφθη μέσα σε 16 ώρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που λήστεψε ένα ψιλικατζίδικο στο Wichit δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες.

Ενημερωμένη ιστορία:

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι στις 4:15 μ.μ. χθες (12 Σεπτεμβρίου) συνέλαβε έναν ύποπτο που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Nikhom, 31 ετών. Συνελήφθη στο σπίτι των συγγενών του. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

Ο Nikhom φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με το προσωπικό στο ψιλικατζίδικο. Επέστρεψε ξανά για την εκδίκησή του επειδή ο υπάλληλος τον πολέμησε κατά την πρώτη του απόπειρα ληστείας.

Ο Nikhom φαινομενικά δεν απολογήθηκε για τα εγκλήματά του και φαινόταν να αισθάνεται ότι η ληστεία του χώρου για δεύτερη φορά ήταν το «σωστό» πράγμα που έπρεπε να κάνει επειδή διέκοψαν την πρώτη του απόπειρα ληστείας. Η αστυνομία του Wichit δεν συμφώνησε με την αντίληψη του Nikhom για την κατάσταση και ως αποτέλεσμα ο Nikhom παραμένει υπό κράτηση εν αναμονή των δικαστικών εμφανίσεων για τις κατηγορίες του για κλοπή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.