ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Εκπαιδευτικό Γραφείο του Πουκέτ ερευνά τον διευθυντή σχολείου που φέρεται να επιτέθηκε σε 8χρονο μαθητή, ο διευθυντής αρνείται τους ισχυρισμούς

Πουκέτ-

Το Επαρχιακό Εκπαιδευτικό Γραφείο του Πουκέτ διεξάγει έρευνα για έναν διευθυντή σχολείου που φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 8χρονο μαθητή.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Πουκέτ, Υποστράτηγος Sermphan Sirikong διέταξε μια έρευνα διαφάνειας σχετικά με την κατηγορία.

Η κ. Patchalee Chaoponlagrang, διευθύντρια του Επαρχιακού Εκπαιδευτικού Γραφείου του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Ο διευθυντής του σχολείου μας είπε ότι δεν είναι αλήθεια. Δεν επιτέθηκε στο αγόρι».
«Το αγόρι είναι ένα ξεχωριστό παιδί (Παιδιά με ειδικές αναπτυξιακές ανάγκες ή/και αναπηρίες). Συνήθως δεν μπαίνει στα μαθήματα και του αρέσει να μένει σε αίθουσες δασκάλων».

«Εκείνη την ημέρα, ο εν λόγω μαθητής μπήκε στον διευθυντή της αίθουσας του σχολείου ενώ ο διευθυντής του σχολείου εργαζόταν εκεί. Έπαιξε στο δωμάτιο για πέντε λεπτά πριν βγει έξω. Η αίθουσα βρίσκεται δίπλα σε άλλες αίθουσες όπου ήταν παρόντες το προσωπικό και οι δάσκαλοι. Δεν άκουσαν κανέναν ήχο ή κραυγές από οποιαδήποτε πιθανή επίθεση. Αγόρασε λίγο νερό από έναν δάσκαλο σε ένα κατάστημα στο σχολείο και δεν υπήρχαν τραύματα». δήλωσε ο Patchalee.

«Ωστόσο, συνεχίζουμε την έρευνα». κατέληξε ο Patchalee.

Το όνομα του σχολείου και του διευθυντή αποκρύπτονται από τις αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ εν αναμονή της έρευνας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.