Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου δίνουν στους ιδιοκτήτες 15 ημέρες για να κατεδαφίσουν οικοδομές που εισβάλλουν στην παραλία στο Thalang

Thalang -

Οι αξιωματικοί έχουν βάλει ειδοποιήσεις που δίνουν εντολή να κατεδαφιστούν οι κατασκευές εντός 15 ημερών που έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay.

Μια ομάδα αξιωματικών του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparp Roadkwan Yodrabam και τον διευθυντή του Υπεύθυνου Νομικής εκτέλεσης του Πουκέτ κ. Paween Kumarn πήγε στην παραλία Lay Phang χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Στις προκηρύξεις αναφέρονται τέσσερις περιπτώσεις που τοποθετήθηκαν με εντολή κατεδάφισης κατασκευών και κτιρίων σε κοινόχρηστους χώρους. Η κατεδάφιση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Εάν δεν έχουν ακολουθήσει την εντολή, οι αξιωματικοί θα κατεδαφίσουν τις κατασκευές και θα χρεώσουν τους ιδιοκτήτες για το κόστος της δράσης.

Οι παραγγελίες έρχονται μετά από εκτεταμένη δικαστική διαμάχη μεταξύ των ιδιοκτητών των χώρων, κυρίως εστιατορίων που απευθύνονται σε τουρίστες, και της κυβέρνησης. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων φέρεται να εξέταζαν νομικές επιλογές προσφυγής από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.