GLOW Mira Karon Beach στο Πουκέτ τώρα ανοιχτή

Το τελευταίο ξενοδοχείο GLOW άρχισε να υποδέχεται επισκέπτες από την 1η Σεπτεμβρίου

ΠΟΥΚΕΤ (13 Σεπτεμβρίου 2022) – Η ξενοδοχειακή επωνυμία GLOW ρίχνει νέο φως στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό του Πουκέτ με τα εγκαίνια της παραλίας GLOW Mira Karon αυτόν τον μήνα.

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τη λευκή σκόνη άμμου μιας από τις μεγαλύτερες παραλίες του Πουκέτ, το ξενοδοχείο κατέχει μια προνομιακή θέση με εύκολη πρόσβαση στον ωκεανό και τη ζωντανή σκηνή για φαγητό και νυχτερινή ζωή της περιοχής. Το κατάλυμα διαθέτει δύο κύριες επιλογές για φαγητό, το ολοήμερο εστιατόριο Chen's και το χαλαρό Lobby Bar, καθώς και ένα Pool Bar, για ελαφριά γεύματα και ποτά.

Το Chen's προσφέρει στους επισκέπτες την επιλογή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με ιδιωτική βεράντα που περιβάλλεται από τροπικά φυλλώματα. Το μενού ποικίλλει από παραδοσιακά ταϊλανδέζικα αγαπημένα, όπως κάρυ, stir-fries και πιάτα με ζυμαρικά, μέχρι δυτικού τύπου comfort food, όπως μπέργκερ, ζυμαρικά και πίτσα.

Το ξενοδοχείο 154 δωματίων διαθέτει μια επιλογή από τύπους δωματίων που κυμαίνονται από 20μ2 Standard (King) έως Οικογενειακές Σουίτες, 42μ2, με κουκέτες για τα παιδιά και ένα βελούδινο κρεβάτι king-size για ενήλικες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης 49 ιντσών, κλιματισμό και ντους ψιλής βροχής και φορητό ντους στα ιδιωτικά μπάνια, καθώς και ιδιωτικά μπαλκόνια για ποτό με θέα στη θάλασσα. Το μοντέρνο παιχνιδιάρικο ντιζάιν, με τολμηρά χρώματα, είναι εμπνευσμένο από την κληρονομιά του νησιού και το πολύχρωμο σινο-πορτογαλικό στυλ της παλιάς πόλης του Πουκέτ. Αυτή η ζωντανή αισθητική βρίσκεται σε όλο το ξενοδοχείο, καθώς και στον ευρύχωρο χώρο του λόμπι.

«Με το νεότερο μας ξενοδοχείο GLOW στο Πουκέτ, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό, σύγχρονο μέρος που να ενσωματώνει επίσης στοιχεία της πλούσιας ιστορίας του νησιού», δήλωσε ο Markus Gloor, Διευθυντής Επιχειρήσεων.

Το GLOW Mira Karon Beach διαθέτει επίσης 24ωρο γυμναστήριο με πλήρη επιλογή εξοπλισμού καρδιαγγειακής άσκησης και βάρη.

Το ακίνητο είναι το έβδομο ξενοδοχείο GLOW που ανοίγει στην Ταϊλάνδη και η τελευταία προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Fusion Hotel. Τον Ιούλιο, η εταιρεία άνοιξε το Fusion Original Saigon Center στο Βιετνάμ και ο όμιλος έχει σχέδια να ανοίξει μια νέα ιδιοκτησία GLOW στην Μπανγκόκ τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 999 THB++ ανά διανυκτέρευση. Επίσκεψη https://mirakaronbeach.glowhotels.com Για περισσότερες πληροφορίες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.