Ύποπτος λήστεψε ένα ψιλικατζίδικο στο Wichit ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μέσα σε τρεις ώρες

Wichit -

  Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που λήστεψε ένα ψιλικατζίδικο στο Wichit δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό νωρίς σήμερα το πρωί (12 Σεπτεμβρίουth) στη 1:40 π.μ. σε ένα παντοπωλείο στην οδό Sakdidet – Ao Makham στην υποπεριοχή Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι έφθασε στο σημείο και έλεγξε το βίντεο CCTV, αφού οι υπάλληλοι είπαν στην αστυνομία ότι ένας ύποπτος χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να αναγκάσει μια γυναίκα υπάλληλο να βγάλει χρήματα από ένα μηχάνημα ανάληψης μετρητών, συνολικού ύψους 654 μπατ. Ο ύποπτος έβαλε το μαχαίρι στον πάγκο ενώ μάζευε χρήματα.

Ένας άλλος άνδρας υπάλληλος εμφανίστηκε πριν πάρει το μαχαίρι του υπόπτου. Ο ύποπτος και ο άνδρας υπάλληλος ξεκίνησαν σωματική αντιπαράθεση. Ο ύποπτος πήρε κάποια χρήματα πριν φύγει με ταχύτητα. Η αστυνομία κατέσχεσε ένα μαχαίρι και μια μάζα από τα μαλλιά του υπόπτου.

Στις 4:30 π.μ. ο ίδιος ύποπτος, φαινομενικά απτόητος μετά την προηγούμενη σύγκρουση, επέστρεψε στο ψιλικατζίδικο πριν ληστέψει ξανά τον ταμία με μαχαίρι και απομακρύνθηκε με ταχύτητα 500 μπατ.

Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο και διαπίστωσε ότι το σπίτι του υπόπτου απέχει 400 μέτρα από το ψιλικατζίδικο. Κυνηγούν τον ύποπτο. Ο ύποπτος δεν ταυτοποιήθηκε, ωστόσο, καθώς οι αρχές επιβολής του νόμου εξακολουθούν να αναζητούν το άτομο μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.