Η Karon θα πραγματοποιήσει εκδήλωση Sea, Sand, Sun και Music in the Garden

Karon -

Η εκδήλωση The Sea, Sand, Sun, and Music in the Garden θα πραγματοποιηθεί στο Karon αυτόν τον μήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 17 Σεπτεμβρίου έως 18 Σεπτεμβρίουth στο δημόσιο πάρκο Nong Harn.

Θα υπάρχει μια μουσική παράσταση από τραγουδιστές και μουσικά συγκροτήματα της Ταϊλάνδης και μια παράσταση από τοπικά συγκροτήματα επίσης. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν φρέσκα θαλασσινά, τοπικά εδέσματα και χειροποίητα προϊόντα.

Ο Δήμος Karon προσκαλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωση, θα πρέπει να είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.