Πυρκαγιά καταστρέφει αποθήκη στο Thalang

Thalang -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε μια αποθήκη στην περιοχή Thalang.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά χθες (11 Σεπτεμβρίουth) σε ένα φυτό φυκιών στην Baan Bang Pae, στην υποπεριοχή Pa Khlok.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο με πολλά πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν ήδη πολύ φλεγόμενη. Χρειάστηκε σημαντικό χρονικό διάστημα για να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες που ουσιαστικά κατεδάφισε την αποθήκη. Ωστόσο, από την κόλαση δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η φύση της αποθήκης και τα αποθηκευμένα υλικά δεν αποκαλύφθηκαν από τις αρχές που σχετίζονται με την έρευνα.

Σε αυτό το στάδιο, αιτία της πυρκαγιάς πιστεύεται ότι είναι βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω μελέτη σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Thalang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.