Το πλοίο «The Blue Dolphin» ξεκινά με επιτυχία το πρώτο του δρομολόγιο Pattaya – Samui το Σάββατο

Chonburi / Surat Thani –

Το πρώτο πλοίο «Blue Dolphin» της γραμμής Pattaya – Samui ξεκίνησε επίσημα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με στόχο να τονώσει τον Ταϊλανδικό Τουρισμό μετά την πανδημία.

Το πλοίο, που μετέφερε περίπου 200 οχήματα, ταξίδεψε από την προβλήτα Chuksamed της περιοχής Sattahip και έφτασε στο Koh Samui, Surat Thani, χθες, σηματοδοτώντας την πρώτη ελλιμενοποίηση του πλοίου στη διαδρομή.

Το πλοίο «Blue Dolphin», το οποίο εκμεταλλεύεται το Seahorse Ferry, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 ​​ιδιωτικά αυτοκίνητα και 586 επιβάτες με συνολικά 15 δωμάτια, κατηγοριοποιημένα σε 5 τύπους δωματίων: Premier, Suite, First Class, Comfort και Capsule. Η διαδρομή Πατάγια – Σαμούι διαρκεί περίπου 13 ώρες ανά ταξίδι.

Προηγουμένως, το πλοίο είχε ξεκινήσει την πρώτη του λειτουργία με το δρομολόγιο από Sattahip προς τη νότια περιοχή Songkhla στις 8 Νοεμβρίου 2021, μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τους Facebook εδώ. Λάβετε υπόψη ότι τα τακτικά προγραμματισμένα ταξίδια δεν πραγματοποιούνται ακόμη και το πρόσφατο ταξίδι ήταν δοκιμαστικό, αλλά αναμένεται να είναι πλήρως αποτελεσματικό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι τελικές κρατήσεις θα γίνουν μέσω του SPcruise.com, αλλά ο ιστότοπος δεν είναι ακόμα ζωντανός.

Μας προσκάλεσαν να περιοδεύσουμε το Seahorse νωρίτερα φέτος, δείτε το βίντεο (στα Ταϊλανδικά) εδώ.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.