ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξεκίνησε έρευνα για τον διευθυντή σχολείου που φέρεται να επιτέθηκε σε 8χρονο μαθητή στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει ότι μια 54χρονη γιαγιά κατέθεσε καταγγελία χθες (9 Σεπτεμβρίουth). Το όνομά της αποκρύφθηκε για να βοηθήσει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του παιδιού.

Ενημέρωση ιστορίας:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Πουκέτ, Υποστράτηγος Sermphan Sirikong διέταξε μια έρευνα διαφάνειας σχετικά με την κατηγορία.

Ο αντισυνταγματάρχης Suchart Meelampong της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ αναφέρει ότι η μητέρα του αγοριού, που αναγνωρίζεται μόνο ως η κυρία Ya, 30 ετών, είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της ήταν με τη μικρότερη αδερφή του κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο δωμάτιο του διευθυντή του σχολείου.

Χθες, (9 Σεπτεμβρίου), η Ya είδε ότι το κεφάλι του γιου της ήταν πρησμένο πριν ρωτήσει τον γιο της και την κόρη της τι είχε συμβεί.

Το αγόρι μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο για έλεγχο υγείας, στον οποίο το αποτέλεσμα θα συμπεριληφθεί στην έρευνα για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.