Η λεηλασία του ξενοδοχείου Samui κόστισε πάνω από 14 εκατομμύρια μπατ, Big Joke για να ερευνηθεί

ΦΩΤΟ: MGR Onine

Νησί Samui, Surat Thani -

Ο Big Joke διέταξε να βιαστεί η έρευνα μετά τη λεηλασία στοιχείων σε ένα ξενοδοχείο στο νησί Samui που κόστισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια μπατ.

Η κα Yommana Poonsawat υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Bo Phut στο νησί Samui την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το ξενοδοχείο νοικιαζόταν από έναν Ελβετό επενδυτή από το 1990 για 30 χρόνια. Η κα Yommana, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της γης, παρέλαβε τη γη και το κτίριο πίσω πέρυσι μετά τη λήξη της σύμβασης. Το όνομα του επενδυτή αποκρύπτεται συνεχώς από την αστυνομία εν αναμονή της έρευνας.

Η Yommana προσέλαβε φρουρούς ασφαλείας για να περιπολούν το ξενοδοχείο για λίγο πριν λήξει η σύμβαση των φρουρών ασφαλείας. Τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι οι προμήθειες και τα αντικείμενα του ξενοδοχείου είχαν χαθεί και αφαιρεθεί από το ακίνητο χωρίς την άδειά της.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης βρήκε πολλούς υπόπτους που φέρονται να σχετίζονται με τον προηγούμενο ενοικιαστή. Συνελήφθησαν εννέα άτομα που είναι έξι Ταϊλανδοί και τρεις υπήκοοι της Μιανμάρ.

«Μεγάλο αστείο», ο βοηθός επίτροπος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης Surachet Hakpal είπε στα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Μερικά κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν πίσω αφού πουλήθηκαν. Το τελικό κόστος των χαμένων αντικειμένων είναι 14,331,500 μπατ. Όλοι οι ύποπτοι πρέπει να συλληφθούν γρήγορα και τα κλεμμένα αντικείμενα πρέπει να κατασχεθούν το συντομότερο δυνατό».

Πολλά από τα κλεμμένα αντικείμενα πωλήθηκαν μέσω Facebook και μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον ιδιοκτήτη να προσποιείται ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης, σημειώνει το TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.