Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό στο ναό του Πουκέτ

Kathu -

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό κάτω από ένα δέντρο μέσα σε ναό στο Κάθου.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το πτώμα στις 5:00 μ.μ. χθες (9 Σεπτεμβρίουth) στο Ναό Ket Ho.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει το σώμα του νεογέννητου κοριτσιού μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα.

Οι μοναχοί είπαν στην αστυνομία ότι υπήρχε μια άσχημη μυρωδιά πριν δουν τη μαύρη πλαστική σακούλα. Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν ένα νεκρό σκυλί, καθώς πολλοί άνθρωποι συνήθιζαν να τους πετούν εδώ. Τότε, δυστυχώς, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα νεογέννητο σώμα, ένα νεαρό κορίτσι.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τη μητέρα του μωρού ή/και το άτομο που πέταξε το παιδί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.