Περίπου δέκα δελφίνια εντοπίστηκαν στον κόλπο Maya στο Krabi

Κράμπι –

Περίπου δέκα δελφίνια εντοπίστηκαν στον κόλπο Maya στο Krabi.

Τα ρινοδέλφινα εντοπίστηκαν από το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi

στα νότια του κόλπου Μάγια χθες (9 Σεπτεμβρίουth).

Η θέαση ενθουσίασε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ο κόλπος (δείτε παρακάτω) είναι προσωρινά κλειστός για περιβαλλοντική ανάκαμψη. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και της έλλειψης τουριστών λόγω των περιορισμών και του κλεισίματος των συνόρων, ο κόλπος είχε σημαντική ανάκαμψη των περιβαλλοντικών πόρων.

Ως αποτέλεσμα, ακόμη και όταν είναι ανοιχτό, η κολύμβηση έχει πλέον απαγορευτεί στον κόλπο και οι επισκέψεις ελέγχονται αυστηρά. Ο κόλπος είναι διάσημος για την παρουσία του στην ταινία The Beach του Leonardo Dicaprio.

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι είναι προσωρινά κλειστός για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη. Το προσωρινό δίμηνο κλείσιμο είναι από 1 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίουth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.