Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' πέθανε, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Κόσμος-

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β', η μακροβιότερη Βρετανίδα μονάρχης της οποίας η διακυβέρνηση διήρκεσε επτά δεκαετίες, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 96 ετών, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η Ελισάβετ ανέβηκε στον θρόνο το 1952, μετά το θάνατο του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ'.

Πέθανε στο Κάστρο Balmoral στη Σκωτία αφού οι γιατροί είπαν ότι ανησυχούσαν για την υγεία της την Πέμπτη και μέλη της οικογένειάς της έσπευσαν στο πλευρό της. Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά σύμφωνα με το Βασιλικό Παλάτι.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανησυχούσαν για ώρες μετά την πρώτη δημοσιοποίηση της είδησης.

Η Ελισάβετ κυβέρνησε το Ηνωμένο Βασίλειο και 14 άλλα βασίλεια της Κοινοπολιτείας και ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες που έζησαν ποτέ.

Ο γιος της, Κάρολος, έγινε αμέσως βασιλιάς με το θάνατό της και θα επιστρέψει στο Λονδίνο την Παρασκευή από το κάστρο Balmoral.

Το TPN media στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους υποστηρικτές της σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, η οποία έχει μια ισχυρή κοινότητα πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναπαύσου εν ειρήνη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/