Ζευγάρι στο Πουκέτ συνελήφθη με 1,300 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 45,000 χάπια μεθαμφεταμίνης

Πουκέτ-

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με περισσότερα από 1,300 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και περισσότερα από 45,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στη Ρασάντα.

Μια ομάδα από την επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ σήμερα (8 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν τον κ. Τοπ, 33 ετών και την κα Κετ, 31 ετών. Τα επώνυμά τους δεν δόθηκαν. Και οι δύο συνελήφθησαν σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 1,367.26 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 45,695 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο όπλο και 55 σφαίρες.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης. Ο κ. Τοπ αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.