Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου ελέγχουν τις άδειες εργασίας αλλοδαπών στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, δεν βρέθηκαν προβλήματα

Πατόνγκ –

Αξιωματούχοι του Πουκέτ δήλωσαν ότι ξένοι τραγουδιστές, μουσικοί και DJ σε ορισμένους χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έχουν νόμιμες άδειες εργασίας μετά από επιθεώρηση μετά από καταγγελίες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Εκπρόσωπος εργαζομένων στον χώρο της ψυχαγωγίας κατέθεσε επιστολή στους αρμόδιους αξιωματούχους για να καταστείλει τους φερόμενους παράνομους αλλοδαπούς εργάτες.

Χθες το βράδυ (7 Σεπτεμβρίουth ) αξιωματούχοι με επικεφαλής τον υποδιοικητή της επαρχίας του Πουκέτ, συνταγματάρχη Ακανίτ Ντανπιταξάρτ και αξιωματικούς μετανάστευσης του Πουκέτ επιθεώρησαν την οδό Bangla στην Πατόνγκ. Έλεγξαν τυχαία πέντε διάσημα νυχτερινά κέντρα που είναι το Hollywood Phuket, το Barfunk Phuket, το Illuzion Phuket, το Sugar και το New York Live Music Bar.

Ο συνταγματάρχης Akanit είπε στο Phuket Express, «Δεν βρήκαμε παράνομους εργάτες για όσους είναι ξένοι τραγουδιστές, μουσικοί και DJs. Όλοι έχουν νόμιμες άδειες εργασίας».

Οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από υπηκόους της Ταϊλάνδης που ισχυρίζονται ότι ξένοι εργαζόμενοι παίρνουν τις δουλειές τους και εργάζονται παράνομα, αλλά παρά τις πολλαπλές επιθεωρήσεις από την αστυνομία του Πουκέτ σε όλο το νησί δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη επίσημα παραβιάσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.