Ανοίγει ξανά η πισίνα πίσω από το περιφερειακό γραφείο Kathu

Kathu -

Μια πισίνα πίσω από το District Office Kathu άνοιξε ξανά μετά από ανακαίνιση.

Ο κ. Rewat Areerob, Πρόεδρος του Επαρχιακού Διοικητικού Γραφείου του Πουκέτ, είπε στο Phuket Express, «Η πισίνα έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το διοικητικό γραφείο της επαρχίας του Πουκέτ χρησιμοποίησε τον προϋπολογισμό του και ανακαίνισε την πισίνα για δημόσια χρήση και για αθλητική κολύμβηση.

«Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στην κολύμβηση για να αναπτύξουν τα παιδιά τις κολυμβητικές τους δεξιότητες. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χρόνο τους για άσκηση και να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά».

«Μαθητές από έξι κυβερνητικά σχολεία στο Κάθου, συνολικά 115, έχουν λάβει μέρος στην προπόνηση κολύμβησης».

"Η πισίνα βρίσκεται πίσω από το Γραφείο της Περιφέρειας Kathu που είναι ανοιχτό κάθε μέρα." κατέληξε ο Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.