Ιάπωνας και Ρώσος τραυματίστηκαν μετά από πολλαπλή σύγκρουση μοτοσικλέτας στο Κάτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sergi

Kata -

Ένας Ρώσος οδηγός και ένα αγόρι από την Ιαπωνία τραυματίστηκαν μετά από πολλαπλή σύγκρουση μοτοσικλέτας στο Κάτα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 6:00 μ.μ. της 6ης Σεπτεμβρίου σε δρόμο στην Κάτα. Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο δύο μηχανάκια που είχαν υποστεί ζημιά. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν δύο τραυματίες που ήταν ένας Ρώσος οδηγός και ένας Ιάπωνας επιβάτης.

Το αγόρι από την Ιάπωνα, που ταξίδευε με τον πατέρα του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, με μηχανάκι, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο Ρώσος, που είχε υποστεί ελαφρά τραύματα, αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο. Τα ονόματα των τριών εμπλεκομένων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους αξιωματούχους στον τόπο του δυστυχήματος.

Η Αστυνομία ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.