Μεθυσμένος άνδρας σταμάτησε από την αστυνομία του Wichit με τέιζερ αφού χτύπησε αυτοκίνητα και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια

Wichit -

Ένας μεθυσμένος άνδρας σταμάτησε η αστυνομία με ένα τέιζερ (ηλεκτρικό όπλο) αφού κατέστρεψε αυτοκίνητα και σπίτια στο Γουίτσιτ.

Σήμερα το απόγευμα (7 Σεπτεμβρίουth) η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι ένας μεθυσμένος άνδρας χτυπούσε αυτοκίνητα και έκανε ζημιές σε σπίτια σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Wichit.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον μεθυσμένο άνδρα που κουβαλούσε μια σιδερένια ράβδο με αιχμηρή απόληξη. Η αστυνομία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρικό όπλο για να σταματήσει την οργή του καθώς αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις οδηγίες επιβολής του νόμου, να ρίξει το όπλο του ή να διαπραγματευτεί. Τελικά συνελήφθη μετά από γευσιγνωσία. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Ναν, 36 ετών. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για έλεγχο ναρκωτικών και δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να μιλήσει για το περιστατικό ή να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το τι τον οδήγησε στις ενέργειές του.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας ήταν πάντα θυμωμένος και ασταθής. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια συμπεριφορά. Έμενε σε ένα σπίτι στο οικιστικό συγκρότημα μόνος του καθώς οι συγγενείς του φέρονται να τον φοβούνταν. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν εργαζόταν ή πώς πλήρωσε τα έξοδά του.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του άνδρα, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα των ναρκωτικών από ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο άνδρας μπορεί επίσης να παραπεμφθεί σε ψυχίατρο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.