Το αρχοντικό της φωτιάς στο Rawai

Rawai -

Φωτιά έπληξε ένα αρχοντικό στο Rawai μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (7 Σεπτεμβρίουth) ανησυχούν τους γύρω κατοίκους.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 0:29 π.μ. στο συγκρότημα κατοικιών Patak Villa στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι το διώροφο αρχοντικό είχε πάρει φωτιά. Χρειάστηκε μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το αρχοντικό ανοίγει ως εταιρεία που πωλεί προμήθειες ξενοδοχείων.

Εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Ωστόσο, η ιατροδικαστική αστυνομία του Πουκέτ ερευνά για να βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.