ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος που δολοφόνησε τρεις μαθητές στο Κράμπι σε περιστατικό οδικής οργής μετακόμισε στην απομόνωση αφού επιτέθηκε σε άλλο κρατούμενο

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Ο ύποπτος που δολοφόνησε τρεις μαθητές στο Κράμπι σε ένα περιστατικό οργής, επιτέθηκε σε άλλον κρατούμενο στο κελί του και μεταφέρθηκε στην απομόνωση.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ύποπτος συνελήφθη όταν τρεις μαθητές πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου κοντά σε φλεγόμενη μοτοσικλέτα στην άκρη του δρόμου στο Κράμπι.

Ο Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42 ετών, ο οποίος ήταν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Khao Phanom επιτέθηκε σε άλλον κρατούμενο στο κελί του χθες το απόγευμα (6 Σεπτεμβρίουth). Χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι του άλλου κρατούμενου στο πάτωμα μέχρι που η αστυνομία διέλυσε την κατάσταση. Ο Teerasak τώρα απομονώνεται σε ένα μόνο κελί. Ο Teerasak χρησιμοποίησε την ίδια δικαιολογία που χρησιμοποίησε για τη δολοφονία των μαθητών, ισχυριζόμενος ότι ήταν παρανοϊκός και ο άντρας θα προσπαθούσε να τον σκοτώσει αν δεν τους σκότωνε πρώτα.

Το Khao Phanom Poice είπε ότι σε αυτό το στάδιο ο Teerasak αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια, άνοιγμα πυρών στο κοινό και χρήση παράνομων ναρκωτικών.

Ο Teerasak παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του μετά τη χρήση ναρκωτικών. Η αστυνομία και το δικαστήριο αρνήθηκαν την εγγύηση για τον Teerasak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.