Ο ύποπτος συνελήφθη όταν τρεις μαθητές πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου κοντά σε φλεγόμενη μοτοσικλέτα στην άκρη του δρόμου στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας ύποπτος συνελήφθη όταν τρεις μαθητές πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου κοντά σε φλεγόμενη μοτοσικλέτα στην άκρη του δρόμου στο Κράμπι.

Η αστυνομία Khao Phanom στο Krabi ειδοποιήθηκε για το περιστατικό νωρίς σήμερα το πρωί (6 Σεπτεμβρίουth) στις 2:00 π.μ. στον δρόμο Khao Phanom – Thung Yai στην υποπεριοχή Pru Teaw στην περιοχή Khao Phanom.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το φλεγόμενο μηχανάκι στην άκρη του δρόμου. Κοντά, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν τα πτώματα τριών μαθητών, όλοι ηλικίας 18 ετών, οι οποίοι ήταν ο κ. Νονταπάτ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο, η κα Παντήρα με πυροβολισμό στην πλάτη της και η κα Νάτνιχα με τραύμα από πυροβολισμό στην αριστερή της πλάτη. Ήταν όλοι μαθητές σε ένα σχολείο στο Khao Phanom.

Η αστυνομία έλεγξε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση πριν βρει το μαύρο σεντάν BMW του υπόπτου. Εντόπισαν το όχημα λόγω μιας ορατής πινακίδας σε ένα γκαράζ στο Khao Phanom. Αργότερα συνέλαβαν τον ύποπτο Mr.Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42 ετών, τον ιδιοκτήτη του γκαράζ.

Ο Teerasak είπε στην αστυνομία ότι είχε πάρει δύο χάπια μεθαμφεταμίνης πριν από το περιστατικό και έγινε παρανοϊκός, νομίζοντας ότι κάποιος θα τον σκότωνε.

Η αστυνομία είπε ότι οδηγούσε το σεντάν BMW πριν τρακάρει στη μοτοσικλέτα που μετέφερε τους τρεις έφηβους που ερχόταν από την αντίθετη λωρίδα. Πυροβόλησε μέχρι θανάτου τους μαθητές πριν κάψει τη μηχανή μετά το ατύχημα, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν. Τα μέρη δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και οι έφηβοι δεν ήταν οπλισμένοι και σύμφωνα με άτομα που είδαν το CCTV δεν απείλησαν τον ύποπτο με κανέναν τρόπο.

Το φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης και ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.