Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το Φεστιβάλ Σελήνης στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ-

Το Φεστιβάλ της Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ το προσεχές Σάββατο.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίουth από τις 9:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. στη διασταύρωση Charter Bank (Ο δρόμος του Πουκέτ διασταυρώνεται με την οδό Phang Nga) στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Το Φεστιβάλ της Σελήνης είναι ένα αρχαίο ετήσιο φεστιβάλ των Ταϊλανδών-Κινέζων στο Πουκέτ. Στόχος του φεστιβάλ είναι να διατηρήσει και να κληρονομήσει πολύτιμες παραδόσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.