Ο δυνατός άνεμος γκρεμίζει μεγάλο δέντρο και καταστρέφει το σπίτι στο Καρόν

Karon -

Ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις κατέρριψαν ένα μεγάλο δέντρο και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτι στο Καρόν.

Ο Δήμος Καρών ειδοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι ένα μεγάλο δέντρο γκρεμίστηκε από τους ισχυρούς ανέμους και χτύπησε ένα σπίτι στο Σόι Πατάκ, Καρόν.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του προσωπικού του γραφείου Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Δήμου Καρών για την κοπή και απομάκρυνση των δέντρων από την περιοχή. Η ακριβής εκτίμηση της οικονομικής ζημιάς δεν έγινε από τις αρμόδιες αρχές. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.