Πυρκαγιά καταστρέφει παντοπωλείο στη Ρασάντα και θέτει σε συναγερμό τους κατοίκους

Rassada -

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα παντοπωλείο στη Ρασάντα χθες το βράδυ (4 Σεπτεμβρίουth), και ανησύχησαν οι κάτοικοι.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 7:40 μ.μ. σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην οδό Ream Pattana στην υποπεριοχή Rassada στην περιοχή Mueang Phuket.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστωθεί ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το ξύλινο παντοπωλείο υπέστη ολική ζημιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το συνολικό κόστος των ζημιών δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew έφτασε αργότερα στη σκηνή για να επιθεωρήσει τη διαδικασία.

Οι υπάλληλοι της Αρχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του Πουκέτ διέκοψαν το ρεύμα στην κοντινή περιοχή για ασφάλεια. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι η αιτία της πυρκαγιάς είναι από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Ωστόσο, η ιατροδικαστική αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.