Γήπεδο ακραίων σπορ στο Phuket Gateway έτοιμο για χρήση αυτή την εβδομάδα

Πουκέτ -

Ένα γήπεδο extreme sports στο Phuket Gateway θα είναι έτοιμο για χρήση αυτό το Σάββατο (10 Σεπτεμβρίουth).

Χθες (4 Σεπτεμβρίουth) ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO), κ. Rewat Areerob επιθεώρησε το γήπεδο ακραίων σπορ στην πύλη Phuket στην υποπεριοχή Mai Khao στην περιοχή Thalang, στο βόρειο Πουκέτ.

Ο κ. Rewat είπε στο Phuket Express, «Το γήπεδο extreme sport θα ανοίξει επίσημα αυτό το Σάββατο (10 Σεπτεμβρίουth) ενώ οι αγώνες extreme sports θα διεξαχθούν από τις 1:30 έως τις 8:00.

«Θέλουμε να υποστηρίξουμε μια νέα γενιά ανθρώπων που τους αρέσει να παίζουν extreme sports. Αυτός ο τρόπος είναι επίσης να ενθαρρύνει τους εφήβους να μείνουν μακριά από τα παράνομα ναρκωτικά όταν αθλούνται». κατέληξε ο Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.