Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Πλημμύρες, καυγάς οδηγού μίνι βαν, Ινδοί τουρίστες κορυφαίοι επισκέπτες

Σεπτέμβριος 2nd

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Έντονη βροχόπτωση στις 2 Σεπτεμβρίουnd στο Thalang κατέστρεψε 40 αυτοκίνητα. Μια συγκυριαρχία κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και μπροστά από ένα γήπεδο γκολφ κοντά στην οδό Thep Kasattri στο Mai Khao πλημμύρισε πολύ.

Ο στρατηγός Prayut Chan-o-cha έδωσε εντολή στον στρατό να βοηθήσει τα θύματα από τις πλημμύρες στο Πουκέτ.

Ο Υπουργός Άμυνας Στρατηγός Prayut Chan-o-cha στις 3 Σεπτεμβρίουrd διέταξε τον Βασιλικό Στρατό της Ταϊλάνδης να βοηθήσει τα θύματα στην υποπεριφέρεια Mai Khao στο Thalang μετά τις πλημμύρες.

2. Οδηγοί δύο υπηρεσιών minibus κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, μετά από διαμάχη για την παραλαβή ξένων πελατών κοντά στην προβλήτα Rassada στην περιοχή Mueang την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός έγινε viral στα social media.

3. Περισσότεροι από 100,000 Ινδοί τουρίστες έχουν επισκεφθεί το Πουκέτ από την κατάργηση του προγράμματος Test and Go την 1η Μαΐου, λέει το Phuket Immigration.

Οι Ινδοί αναμένεται να συνεχίσουν να είναι οι κορυφαίες αφίξεις ξένων τουριστών στο Πουκέτ για το υπόλοιπο του 2022.

4. Ένας άνδρας τραυματίστηκε από τραύμα από τραύμα μετά από καυγά με τον πρώην φίλο του κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στο Wichit στις 28 Αυγούστου.

Ένας ύποπτος που άνοιξε πυρ σε ένοπλη συμπλοκή κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στο Mueang Phuket συνελήφθη στο Satun.

Η εκδήλωση απασχόλησε πολλούς κατοίκους της περιοχής.

5. Ένας κροκόδειλος μήκους 120 εκατοστών βρέθηκε σε μια λίμνη μέσα σε ναό στο Πουκέτ.

Ο κροκόδειλος απομακρύνθηκε από τη λίμνη. Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ είπε ότι οι κροκόδειλοι είναι προστατευόμενα ζώα με άδεια κατοχής.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.